Villa med Spa på Spanias Costa de la Luz

12 200 m2 3 4 3 Nei

Beskrivelse

Beliggenheten er uten tvil en av Casa Martíns styrker; her er man en kort spasértur unna en av Costa de la Luz’ beste strender.

Lim inn linken under i et nytt nettleservindu for vår virtuelle tur for å bli kjent med eiendommen:
https://tourmkr.com/t3fBWzX7Ld

*** I lavsesong (november til påske, unntatt jul / nyttårsaften), er oppgitt pris kun for hovedhuset (8 gjester maksimum). Hvis du også ønsker å leie annekset, er det en ekstra kostnad på NOK 15o per person per natt (minimumskostnad NOK 2000). Annekset er inkludert i leieprisen for alle andre datoer på året. ***

Med bosted i Zahora har man et tyvetall restauranter i gangavstand og en flott strand med et beskyttende rev som er ideell for barnefamilier!

Villaen er romslig fordelt på hovedhus og anneks, beliggende i en stor og usjenert hage. Stort saltvanns badebasseng, Spa-anlegg og Aircondition - både varmt og kaldt - gjør dette til en komfortabel bolig sommer som vinter.

Det er sengeplass for inntil 12 personer totalt.

Hovehus: 1 soverom med dobbeltseng og 1 soverom med 2 enkeltsenger i 1. etasje. 2 enkeltsenger samt en dobbeltseng på hemsen. Etter vår oppfatning er "komfortnivået" 6 personer i hovedhuset, avhengig av sammensetningen av reisefølget.

Anneks: 1 dobbeltseng og 1 køyeseng, baderom med dusj og et enkelt kjøkken som gir muligheter for kald og varm drikke.

I høysesong leies huset og annekset kun ut samlet. Resten av året kan annekset leies ved leie av huset. Det er ikke mulig å leie kun annekset.

Over annekset er det en delvis overbygget takterrasse med peis, oppmurt grill og nydelig utsikt som kan benyttes av gjester også om man ikke har inkludert annekset.

Spa-anlegget består av Sauna og Hot-/Cold-Tub samt en skjermet hagedusj med varmt og kaldt vann med tilstøtende vask og toalett. En sekk med ved pr. uke til bruk i badstuen (evt. i peisene) er inkludert i leien. Sammen med bassenget garanterer disse installasjonene fornøyelse og rekreasjon utendørs uansett vær.

Pergolaen gir skygge på dagtid og luner på kveldene og inneholder et utekjøkken, en "relax" benk og en stor spisegruppe. Utekjøkkenet er utstyrt med en Alfa Pizza vedfyrt ovn, en Monolith grill, gassplater, vask og kjøleskap.

Zahora er en liten "Pueblo" med omtrent 400 husstander. Omtrent halvparten av disse er fastboende mens den andre halvparten i all hovedsak utgjøres av spanjoler som har sine feriehus her. Conil og Vejer er de nærmeste småbyene og begge disse er ca. 10 minutters kjøring unna.

Lyskysten er autentisk spansk; kun en begrenset utbygging i forbindelse med turisme er gjennomført etter at ny reguleringsplan forelå i Andalucía. De milelange strendene, som går for å være blant de fineste strendene i Europa med sin hvite fine sand og det rene klare vannet, vil derfor få lov til å ta i mot ferierende uten dominerende bebyggelse også i fremtiden.

Husdyr er ikke tillat

Profil

  AKTIVITETER

Golf, Hesteridning, Tennis, Sykling, Fottur, Fiske, Jetski, Vindsurfing, Seiling, Dykking, Paragliding

  UTSIKT

Mountain view, Sjøutsikt, Bassengutsikt, Hageutsikt

  BUTIKK, RESTAURANT M.M.

Shopping, Restauranter, Kafé, Gatemarked

 DISTANCES

Matbutikk: 0.2 Km, Kafé / Bar: 0.2 Km, Strand: 0.7 Km, Restauranter: 0.2 Km

Fasiliteter

  GENERELT

Trådløst Nett, Peis, Air condition, Vaskemaskin, TV, DVD, Utendørs Parkering

  TJENESTER OG ADKOMST

Bil Anbefalt

  KJØKKEN

Kjøleskap, Mikrobølgeovn, Brødrister, Kaffemaskin, Grill, Ovn, Oppvaskmaskin, Fryser, Ovn

  SPEDBARN OG BARN

Barnestol, Barneseng

  TERRASSE OG HAGE

Åpen Terrasse, Overbygd Terrasse, Hagemøbler, Solsenger, Grill, Balkong, Hage, Barbecue

  SVØMMEBASSENG OG TRENING

Jacuzzi, Privat Basseng, Sauna

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Sengetøy og dusjhåndklær er inkludert. Håndklær til basseng-/Spa-/strandbruk må medbringes.

 Sluttvask

Inkludert

Se video

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdatoLinens & towels Included in price
Utvask Included in price
Trådløst Nett Included in price
Barnestol Included in price
Barneseng Included in price
Strøm Included in price
#1576