Unik og meget innholdsrik "hytte" - idyllisk beliggenhet 900 moh. i nærheten av Rauland.

12 450 m2 1 5 3 Ja

Beskrivelse

Dette er en helt spesiell plass som har vært i familien lenge, et nydelig sted med urørt natur på alle kanter. Dette er stedet å reise hvis man ønsker å nyte ferien i stillhet med gode venner eller familie. Det er masse historie både i huset og i omgivelsene. Huset har røtter tilbake til 1746, så her er det mye sjarm. Her er det like fint sommer som vinter, vår som høst. Stedet ligger på ca. 900 moh, med nydelig utsikt utover Angrevann.

Huset er på ca. 450m3 og består av 5 (6) soverom, 2 toalett, 1 bad (nytt), 4 stuer. Totalt er det sengeplass til 13 personer. Har man behov for flere sengeplasser, så kan det la seg gjøre også. Det kommer nye senger i løpet av kort tid, flere bilder av soverommene kommer da. Det vil da være 1 enkelt seng, 1 køyeseng, 2 familie køyer og 2 stk. dobbeltsenger.

I den koselige kjellerstua kan man kose seg foran peisen eller i baren, eventuelt ta en runde dart. Bordtennis bord kan settes frem hvis det skulle være ønskelige. Det er lagt inn parabol med Canal +.

Det er fantastiske turmuligheter fra hytta. Se bilde med oversikt over skiløyper. På sommertid er det uendelige muligheter for både lange og korte turer, mange fine gamle støler og besøke.

Øvrig informasjon:
Passer fint for bedrifter som ønsker å dra på avdelingstur
Håndklær og sengetøy medbringes
Akebrett og snowracere er tilgjengelig for lån
Ca. 40 min til diverse alpinbakker i Rauland

Da det er mange gamle ting av sentimental verdi så jeg forventer at huset blir tatt godt vare på mens du er der og at den behandles som om det var din egen nye hytte. Jeg kunne ha skrevet mye mer om huset, men det er bare å ta kontakt før og under opphold hvis det skulle være spørsmål :-)

Kommer mange flere bilder av huset ila kort tid.

Stedet er tilgjengelig for utleie f.o.m. uke 24

Husdyr er tillatt

Profil

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

 Sluttvask

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdato#98905