Stort hus 1. linje og 30 meter til havet/strand. Privat basseng.

9 145 m2 3 4 1 Nei

Beskrivelse

quamarina stranden og rett ved Cabo Roig "stripe" i Orihuela Costa.

Huset ligger i en rolig gate kun 30 m fra de fine og barnevennlige Aquamarina og Campoamor strendene. På strendene finnes et rikt utvalg av bl.a strandbarer med utleie av solsenger,restauranter, cafeer, sykkelbåt - og vannscooter utleie. Huset er på 145 kvm og det inneholder 4 soverom og 3 bad. Stue med utgang til terrasse og egen hage med svømmebasseng. Kjøkken med stor spiseplass. Egen garasje i underetasjen med trapp opp i huset.Ved bassenget er det dusj og på terrassen er det hagemøbler. Det er også solsenger i forbindelse med bassenget Det er egen takterrasse med fantastisk utsikt utover Middelhavet.

Kun 200 m fra huset er det daPen beliggenhet rett ovenfor Playa Agligvare(Consum), bakeri, apotek og legesenter. Videre er du tett på Cabo Roig "stripe" med et fantastisk utvalg av restauranter, barer, banker og småbutikker. Hver torsdag er det et lokalt marked bare 500 meter fra huset.Innen 4 km finner dere 4 golfbaner, Las Colinas golf, Golf Las Ramblas, Villamartin og Real Club de Golf Campoamor. Regionens største kjøpesenter, La Zenia Boulevard som ligger 4 km fra huset.

Nærmeste flyplasser er Murcia San Javier ca 20 min og Alicante ca 40 min.Det er 10 km til Torrevieja sentrum og ca 60 km til Alicante by. I nærhet er det flere spennende byer, bl.a Murcia, Cartagena, Santa Pola, Guardamar, Elche, Benidorm, Altea og Albir.Badeland, Aquapolis, ligger ca 10 km fra huset. Terra Mitica ligger ved Benidorm.

Huset er fullt møblert med air condition, sengetøy, håndklær, hagemøbler, solsenger, vaskemaskin, oppvaskmaskin, tv (norske og skandinaviske kanaler), trådløst internett(fiberoptic) ++++.

Huset passer utmerket for 1-2 familier.

Husdyr er ikke tillat

Profil

 DISTANCES

Flyplass: 50 Km, Matbutikk: 0.2 Km, Kafé / Bar: 0.2 Km, Golfbane: 4 Km, Strand: 0.2 Km, Restauranter: 0.2 Km

Fasiliteter

Aircondition, Internettilgang, Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Privat Basseng og Felles basseng, Kjøkken, Oppvaskmaskin, Kaffetrakter, Vaskemaskin, Peis/ildsted, TV, Hagemøbler, Barneseng, Grill

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Det er sengetøy og dusjhåndklær i huset. Strandhåndklær må taes med.

 Sluttvask

Utvask, vask av sengetøy og dusjhåndklær kommer i tillegg og koster 120 euro. Betales ved ankomst.

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdatoLinens & towels Included in price
Trådløst Nett Included in price
Utvask Påkrevd Ekstrakostnad Per Opphold1 200 NOK
Kjæledyr Ikke Tillatt
Strøm Included in price
#1500