STOR EKSKLUSIV PENTHOUSE I FERIE OG GOLFPARADISET BELEK!

8 200 m2 4 4 1 Nei

Beskrivelse

Penthouse leiligheten ligger i det eksklusive Odyssey Park anlegget i Belek. Leiligheten er over to etasjene og ligger i toppetasjene, 3 og 4 etasje. Leiligheten er vestvent med sol på terrassene fra ca kl. 11.00 og utover ettermiddagen og kvelden. Leiligheten er på ca 200 kvm, det er to flotte terrasser, en i hver etasje. Stort svømmebassenget på hele 600m² og eget lite barnebasseng. Det er heis, dørklokke med caling og vaktmestertjeneste. Hele Odyssey Park er et lukket område med adgang via port, med bil via elektrisk port.

LEILIGHETEN:Leiligheten som er fullt møbler med flotte møbler både inne og ute, består av 4 soverom med direkte utgang til terasser og dobbelt senger (med meget gode (tempur) madrasser ), 4 bad hvorav et med boblebad, stue og spisestue med direkte utgang til terasse samt velutstyrt kjøkken. Aircondisjon i alle oppholdsrom/soverom. Varmekabler på alle bad.Kjøkkenet er meget godt utstyrt med kjøleskap/fryser, komfyr og oppvaskmaskin. Det er rikelig med service og annet utstyr. Det er også vaskemaskin i leiligheten. TV (kun tyrkiske kanaler) og dvd spiller. Trådløs nettverk.Nedre terrasse er møblert med spisebord og stoler. Takterrassen er møblert med sofagrupper og solsenger.Tilleggskostnad for vask og rens. Slik at når man kommer til leiligheten er alle senger ferdig oppredd og håndkler på plass på badene. Håndklærne er for innebruk og ikke beregnet for strand/basseng bruk.

BELIGGENHET:Odyssey Park ligger bare 400 meter til sentrum, hvor du finner cafeer, restauranter og ikke minst gode shopping muligheter. Til stranden er det ca 1,5 km (500 meter i luftlinje), her finner du flotte sandstrender med restauranter og cafeer. Egne garderober med dusjer. Det går "traktorbuss" fra sentrum til stranden ca. hver 20 minutt, gøy for barna. Belek er en liten, rolig og koselig by og er et flott feriested om du er en barnefamilie eller ønsker å slappe av og kose deg i rolige omgivelser.Belek er også kjent for sine mange flotte golfbaner, hele 16 baner finner du i Belek.

SEVERDIGHETER OG TING Å GJØRE I BELEK:I Belek finnes Hamam (Tyrkisk bad). Det nye kjempestore badelandet; The Land Of Legende Thema Park ligger ca 1 km fra leiligheten. Det er også en ny Gocart bane ved stranden både for store og små.

GOLF:I Belek finner du Tyrkias beste golfmuligheter, med noen av Europas flotteste golfbaner. Belek er i vinden og er mest kjent for sitt omfang av hele 14 internajonale golfbaner, alle når du fra leiligheten innen 10 minutters kjøring.

Hit kommer golfere fra hele verden for å spille. Fra leiligheten er det kort vei til golfbanene i Belek!Da golfbanene ble designet, kartla arkitektene hvilke forventninger europeere hadde til en golfbane. Golfbanene er således skreddersydde og byr på en panoramautsikt over landskapet omkring, samtidig som den gir spillere på alle nivåer utfordringer på rekke og rad.

Norsk Golf (www.golferen.no) gir topp karakteren "Drømmestedet" og skrev i mai 2008: "Middelhavets beste blir bare bedre. - For ett år siden utropte vi golftilbudet i Belek i Tyrkia til Middelhavets beste. Nå har det blitt åpnet enda et par baner som hever standarden ytteligere..... Belek byr på en samling nybygde golfbaner med en kvalitet som overgår det du finner i de populære spanske og portugisiske golfområdene.

"THE LAND OF LEGENDS THEME PARK:En kjempestor ny vannpark, sjekk ut linken nedenfor;http://thelandoflegendsthemepark.rixos.com/Her kan både liten og stor kose, parken byr på opplevelser som vekker alle sansene, som bl.a. en elv med ville svinger, et bølgebasseng, en vann-berg-og-dal-bane, Delfin show, og mye mye mer. Det er også mange cafeer og restauranter og et flott spa.

Husdyr er ikke tillat

Profil

  AKTIVITETER

Golf, Hesteridning, Jetski, Paragliding

  UTSIKT

Bassengutsikt

  BUTIKK, RESTAURANT M.M.

Shopping, Restauranter, Kafé, Badeland, Gatemarked, Spa

 DISTANCES

Flyplass: 15 Km

Fasiliteter

  GENERELT

Trådløst Nett, Air condition, Vaskemaskin, Tørketrommel, Safe, TV, DVD, Heis, Utendørs Parkering

  TJENESTER OG ADKOMST

Bil Ikke Nødvendig

  KJØKKEN

Kjøleskap, Brødrister, Kaffemaskin, Ovn, Oppvaskmaskin, Fryser

  SPEDBARN OG BARN

Barnestol

  TERRASSE OG HAGE

Åpen Terrasse, Hagemøbler, Solsenger, Balkong, Hage

  SVØMMEBASSENG OG TRENING

Delt Basseng

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Obligatorisk leie for 1500,- inkl utvask

 Sluttvask

Obligatorisk serviceavgift 1500,- inkl sengetøy og håndklær

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdatoUtvask Påkrevd Ekstrakostnad Per Opphold1 500 NOK
#1623