"Stallen", ei hytte i antikk stil på Blefjell

13 135 m2 1 5 Nei

Beskrivelse

Det er ei romslig hytte som passer fint for utleie til 2-3 familier eller for et firma. Hytta ligger ganske usjenert til, med god avstand til andre hytter i området

"Stallen" er en moderne hytte med grunnflate på 100 m2. samt en 2.etg. på 35 m2. Hytta ligger på 525 m.o.h. på Blefjell i Flesberg kommune i Numedal, kun 1,5- 2 timers kjøring fra både Oslo, Larvik eller Skien. Vår egen familie bruker hytta en del, men den leies ut i helger/uker og ferier.

"Stallen" består av en 100 år gammel håndlafta nostalgisk tømmerstue, som er blitt til dagens stue. Denne er kombinert med et moderne og luftig tilbygg. Hytta inneholder vindfang, 5 soverom, stue, kjøkken, 1 bad m/dusj og boblebad, 2 wc og en liten loftsstue.

Den lafta stua er særdeles hyggelig og lun. Den inneholder en stor hjørnesofa, en mindre sittegruppe, vedovn, en åpen peis av naturstein, antikke møbler og en 40" flatskjerm.

Kjøkkenet er moderne og velutstyrt. Det er høyt og luftig med åpen mønsås, og det inneholder et massivt spisebord med 12 stoler, samt gamle antikke bondemøbler. Fra spiseplassen er det flott utsikt mot fjellet og bygda, og kjøkkenet blir varmet opp av varmekabler, pluss varmepumpe, samt en stor effektiv peisovn.

Hytta har i alt 5 soverom.
Soverom 1. Dobbeltseng.
Soverom 2. Familiekøye med plass til 3 personer.
Soverom 3. Familiekøye med plass til 3 personer.
Soverom 4. To enkeltsenger, som kan settes sammen til dobbeltseng.
Soverom 5. Flatseng med plass til 3 personer.
Totalt antall sengeplasser er 13, med muligheter for plass til barnesenger i tillegg.

Hytta har høy standard med parabol-TV m/mange kanaler, DVD, radio/CD, stort boblebad for 2+2, samt et velutstyrt kjøkken. På hytta er det ikke Wifi, men svært god 4G-dekning, både Telenor og NetCom. Stor terasse med kullgrill, bålpanne, solide rustikke hyttemøbler, samt klatretrær med tau, huske og stige for barna. Gode akemuligheter rundt hytta.

Maskinkjørte skiløyper med dobbeltspor nær hytta som går milevis videre innover fjellet. Er du heldig kan du få oppleve å se rein her, da det er en liten villreinstamme på Blefjell. Alpinanlegg 3 km. unna. Det er mange små vann, og bra ørretfiske på Blefjell. Gode muligheter for å finne både multer, blåbær og tyttebær. Mange flotte sykkelveger og kloppebelagte turstier som er svært godt merket.

Kort veg til et flott nyåpnet badeanlegg på Lampeland. Der finner du også søndagsåpne Kiwi og Rema 1000. Det er kun 2 km. til Blestua, ei fjellstue med alle rettigheter. De har god og rimelig hjemmelaget mat, driver med catering, og kan levere mat på hytta.

Både ved og strøm er inkludert i hytteleia.
Parkeringsplass for 2-3 biler med lademuligheter ved hytteveggen.
Det er dessverre ikke mulighet for ankomst eller avreise på lørdager.

I disse COVID-19-tider er vi ekstra nøye med renholdet. Vi følger både FHI's råd og retningslinjer, samt at vi følger de strenge kravene til utleiere som Airbnb har innført. Det betyr i praksis, godt normalt renhold, samt desinfisering av alle overflater som folk pleier å komme i kontakt med, I tillegg er det minimum 24 timers opphold mellom utleieperiodene. Det er ikke satt ut håndsprit, kun håndsåpe. Vi tar ikke noe ekstra gebyr for disse tiltakene.

Dere finner mer informasjon, bilder og priser på vår hjemmeside: www.stallen-blefjell.no

Det er greit å ha med seg hund, men hytta er røykfri. Det er høy brannsikkerhet der, med seriekoblete røykdetektorer i alle rom, samt brannstige. Hytta er ferdig oppvarmet når gjestene kommer. Velkommen skal dere være.

Husdyr er ikke tillat

Profil

 DISTANCES

Flyplass: 168 Km, Bysenter: 36 Km, Matbutikk: 10 Km, Kafé / Bar: 2 Km, Alpinbakke: 2 Km, Golfbane: 40 Km, Strand: 2 Km, Restauranter: 15 Km

Fasiliteter

Oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseskap, komfyr og microbølgeovn. Det er et godt utstyrt kjøkken med div. kjøkkenmaskiner. Rikelig med bestikk, ulike glass, serviser, kjeler, kopper og kar. Vaskemaskin m/ tørketrommel. Støvletørker. Boblebad og dusj. 42" TV m/ parabol og DVD. Åpen peis av naturstein, vedovn, elektrisk vifteovn og en stor effektiv peisovn. Varmekabler på alle rom med flisgulv. Mobilt Ice-net 4G-bredbånd kan leies (kr. 75/døgn eller kr. 300/uka). Ellers er det god mobil 4G-dekning, både Telenor og NetCom. Stor terrasse med utemøbler, kulegrill og bålpanne. Veg helt frem. 3 parkeringsplasser med tilgang til motorvarmer. 14" båt med elektrisk motor kan leies. Den står på en liten båthenger.

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Det er dyner og puter til alle sengene, men ikke sengetøy. Dette må dere ha med, eller det kan leies sammen med håndklær for kr. 120 pr. seng. Betales kontant ved avreise.

 Sluttvask

Utvask er obligatorisk, koster kr. 1.300,-. Leietaker må rydde og støvsuge alle rom, samt tømme søppel, tømme oppvaskmaskin, og evnt. ta av leid sengetøy ved avreise.

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdatoLinens & towels Ekstrakostnad Per Person Per Opphold120 NOK
Utvask Påkrevd Ekstrakostnad Per Opphold1 300 NOK
Barnestol Included in price
Strøm Included in price
Kjæledyr Included in price
Barneseng Included in price
#134