Sommer og sol i Guardamar - Spania

6 90 m2 3 Nei

Beskrivelse

Leilighet i vakre Guardamar.
Ny og romslig bolig i 2 etasjer. Boligflate ca 80 kvm. Tre soverom og to bad. Det er montert klimaanlegg i begge etasjer. Varmekabler i oppholdsrom og bad.
Boligen ligger i utkanten av Guardemar som er en liten koselig spansk by mellom Alicante og Torrevija. Spaserturen til sentrum tar ca 20 min., og til stranden 30 min.
Med bil tar det 25 min til Alicante flyplass, 40 min til Murcia. 10 min til Torrevieja sentrum. For småinnkjøp benyttes den lokale butikken og baren som ligger 3 minutters spasertur unna.

For større innkjøp kan en benytte billigbutikkene Masymas og Mercadona som ligger i Guardemar sentrum. Utvalget er rikholdig. Lokalbussen går like forbi disse kjøpesentrene.
Kort vei til stranden med restauranter og koselige gater. Sandstranden er en av Spanias vakreste med gyllenhvit sand flere mil i hver retning.

Vanligvis må en kjøpe drikkevann fra butikk i Spania, men hos oss er det innlagt rensing for drikkevann. Så her kan du tappe godt drikkevann rett fra kjøkkenkrana.Tilknyttet norsk vaktmestertjeneste, med bla. tilbud om transporttjeneste fra og til flyplass

Boligen har vaskemaskin, kjøl/frys og komfyr med stekeovn. Norsk TV med mange kanaler. Internett er installert i leiligheten.
Stue; Spisebord for 6. Stoler med god sitte comfort. Sofagruppe.
Kjøkken; Vaskemaskin, kjøl/frys, komfyr (4 plater) og stekeovn.
Soverom 1 hovedetasje. Dobbeltseng 150 * 200cm. med 2 nattbord. Fjærmdrasser med overmadrasser. Sommerdyner og puter. Skyvedørsgarderobe.
Soverom 2 hovedetasje. To enkeltsenger 90 * 200cm. Fjærmdrasser med overmadrasser. Sommerdyner og puter. Nattbord. Skyvedørsgarderobe.
Bad hovedetasje. Badekar med dusj. Toalett og bidè.
Soverom 3 overetasje. To enkeltsenger 90 * 200cm. Fjærmdrasser med overmadrasser. Sommerdyner og puter. Nattbord. Skyvedørsgarderobe.
Bad overetasje. Delikat bad med dusjkabinett og toalett.

Boligen har stor takterrasse på 35 kvm og to balkonger, henholdsvis utenfor soverom og stue. Egen biloppstilllingsplass i umiddelbar nærhet til leiligheten. Felles basseng i området.

Husdyr er ikke tillat

Profil

 DISTANCES

Flyplass: 25 Km, Bysenter: 1 Km

Fasiliteter

6 sengeplasser | 2 rom med doble senger | 2 bad | Vaskemaskin | Takterrasse med utsikt | Aircondition | TV med norske kanaler | Internett

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Alt av sengeklær er tilgjengelig i leiligheten.

 Sluttvask

Norsk vaktmester foretar utvask og skal ha nøkler ved avreise

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdatoUtvask Ekstrakostnad Per Opphold1 000 NOK
Trådløst Nett Included in price
Strøm Included in price
Kjæledyr Ikke Tillatt
Linens & towels Included in price
#1385