ROMA-Vatikanet- Koselig og rolig leilighet -Nærme alt

4 40 m2 1 1 Nei

Beskrivelse

Hvordan hadde det vært å bo på en høyde i Roma, rett ved alle severdighetene i den evige stad? Hvordan hadde du likt å kunne bo slik, at du det ene øyeblikket spaserer midt i Romas hektiske og urbane atmosfære, og i det neste rusler hjem i en stille gate der du kan høre fuglene synge?Da er dette den perfekte muligheten for deg!Leiligheten ligger rett ved Vatikanet, i Monte del Gallo. Romerne kaller området for "Landsbyen" da stedet utgjorde en koselig liten husklynge der pavens folk bodde på 1930 tallet.

Fra leiligheten kan du se den store kuppelen i Vatikanet i alle vinduer.Leiligheten er på 40 m2 og ligger i 3 etasje i en nydelig bygård øverst i Monte del Gallo. Den består av en liten gang, bad, stue og kjøkken i ett og et stort soverom. Leiligheten har 4 (5) soveplasser: En dobbelseng, en romslig dobbel sovesofa og en enkel sovesofa. Leiligheten er totalrenovert i 2012 og har fullt utstyrt kjøkken.I nærmiljøet har du alt fra den lokale baren (med uteservering, varm mat og nydelig kaffe), og nærbutikken med fersk brød, oster, italienske skinker og annet du måtte trenge i det daglige.

Restauranter, bakerier, utemarked, vinutsalg, skuterlutleie, apotek, minibank, post og butikker av alle slag, ligger alt sammen innen 6-7 minutters rekkevidde.Vi har spisskompetanse på Roma. Spør oss om severdigheter og gode spisesteder.Offentlig transportDu er 4 minutter unna togstasjonen Roma-St. Pietro ved Vatikanet, Herfra kan du ta lokaltoget (25-35 min.) til havet der du finner badestrender som romerne selv ynder å bruke, eller du kan ta toget til en nydelig innsjø like nord for Roma (35 min).Du er kun 5 minutter unna bybusser som raskt bringer deg til alle Romas severdigheter. I tillegg kan du ta lokalbussen som går fra baren (kafeen) rundt hjørnet. Denne bringer deg ned til flere sentrale steder, som for eksempel Vatikanets museum.Velger du apostlenes hester tar det 10 minutter til Petersplassen12 minutter til middelalderborgen Castel Sant `Angelo20 minutter til Campo de Fiori eller til restaurantene i pittoreske Trastevere20 min til Piazza Navona25 minutter til Fontana di Trevi eller til Spansketrappene35 minutter til Colosseum30 - 35 minutter til flyplassOm du kommer fra Ciampino eller Fiumicino flyplass tar turen ca 30-35 minutter med offentlig transport (flytog eller buss).Nærmere info gis dersom ønskelig.Velkommen!

Husdyr er ikke tillat

Profil

  UTSIKT

Hageutsikt

  BUTIKK, RESTAURANT M.M.

Shopping, Restauranter, Kafé, Kino, Nattklubber, Gatemarked, Spa, Museum & Kunst

Fasiliteter

  GENERELT

Trådløst Nett, Air condition, Tørketrommel, TV, Gateparkering

  KJØKKEN

Kjøleskap, Espressomaskin, Ovn

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Inkludert.

 Sluttvask

Obligatorisk 400 KR.

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdatoUtvask Påkrevd Ekstrakostnad Per Opphold400 NOK
#1644