Perfekt for de kresne - nytt hus på 330m2 med nydelig interiør i Alicante

10 330 m2 5 Nei

Beskrivelse

Dette 330m2 store huset ligger i Olivo De Oro (gated community) 10 min unna Alicante flyplass og minner mye om et Miami beach hus. Detter er ikke et klassisk sør europeisk hus i noen forstand : dette er nytt hus og interiøret er gjort i samarbeid med interiør designer Titti Bull Øwre. Det er 3 meter under taker og alle rom har downlights. Alt er fresht i dette huset.

Huset har 5 soverom - alle med en suite, bad (innenfor soverom helt privat) og dobbelt senger. Alle rom er store og det er fint plass til barneseng om man ønsker dette. Det er en 90 kvm stor tak terrasse med lounge møblement til 10-12 personer, spisebord til 10 personer, utedusj og et fullt kjøkken med komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin etc. Det er flott hav utsikt fra flere rom og fra tak terrassen Det er også fin utsikt over området med pool og palmer. Huset er klart høyere enn all annen bebyggelse og tak terrassen er meget privat.

I 1. etg på ca 110 kvm er det kun stue og åpen kjøkken løsning og det er meget god plass - til tross for at spisebordet har plass til 12 personer om man ønsker det. Det er en koselig sittegruppe med TV.

I kjelleren er det nok en stue med stor TV - perfekt for barna. Her ligger to av soverommene som er svale selv uten aircondition - perfekt for de som lett blir forkjølet av trekken.

I 2. etg ligger det tre soverom - alle med aircondition.

Det er trådløs internett i alle etg med fart nok til Netflix, nrk etc. Det er felles bade basseng rett ved huset - ett for voksne og ett for barn. Dette er inngjerdet og man trenger elektronisk nøkkel for å komme inn. Det er WIFI også i pool området. I sommermnd er det badevakt og security på området. Det er en paddle tennis court (tennisbane med vegger) og det er en lekeplass med basketkurv.

Stranden er 5 min unna med bil og det går "thomas tog" utenfor og ned til stranden og til kjøpesenteret. Stranden er laaaaang og veldig fin. Det er en strandbar som spiller 80-talls musikk, selger Corona for 3 EUR, serverer lunch og tilbyr gratis wifi. Det er et vannlekeanlegg på stranden som er perfekt for de fleste barn.

Rett utenfor porten til området ligger det en gate med ca 15 restauranter inkludert pizza, tapas, indisk, engelsk fotball put etc. Dette er i kort gangavstand.

5 minutter med bil ligger det en fornorsket matbutikk med meget bra utvalg av i kjøtt og ostedisken. Her finner du også Toro, Mills ol. Ved denne butikken ligger det ytterligere 15-20 restauranter.

Taxi selskapet holder til rett ved inngangen til området.

Utover leie kostnaden tilfaller det også kostnad for vasking. Selvask er ikke et alternativ.

Husdyr er ikke tillat

Profil

Fasiliteter

Wifi | TVer, | Basseng | Nærhet til sandstrand | Stor takterrasse | 4 aircondition maskiner

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Sengetøy og håndklær inkludert. Strandhåndklær medbringes selv - de som følger huset skal ikke brukes til dette.

 Sluttvask

Profesjonell vaskeservice er en forutsetning. Koster ca 500 NOK - litt avhengig av hvor mye som må ordnes. Dette betales til property care taker på stedet i lokal valuta.

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdato#1058