Nydelig og moderne enebolig i La Marina - ved fantastiske Guardamar og eget privat svømmebasseng.

6 100 m2 2 3 2 Nei

Beskrivelse

Nydelig enebolig til leie i La marina, huset ligger i nærheten av byen Guardamar på en sol topp der du har sol på tomten hele dagen. Det er en kjøretur på 15 - 20 minutt til feriebyen Torrevieja. Strendene Guardamar er blant Costa Blanca vakreste og bør oppleves.

Huset ligger på et hjørne og har solforhold hele dagen.Det ligger 70 restauranter og 5 store supermarked i nærheten. Du flyr til Alicante flyplass og kjører i ca 20 minutter.

Huset er helt nytt og topp moderne. Huset består av: 3 soverom (doble senger), 2 bad, privat basseng, 30m2 takterasse, 40m2 stort uteområde, oppvaskmaskin, vaskemaskin, utegrill, WIFI, TV (Norske kanaler).

La Marina er en veldig stor og fin urbanisasjon, med mange fastboende mennesker. En god blanding av spanjoler og miks fra andre deler av Europa. La Marina finner du bare 20 min fra Alicante flyplass, med daglige avganger fra Norge med både SAS, Norwegian og Ryanair. Det er 15 min til Torrevieja (meget kjent ferieby langs Costa Blanca) med et yrende folkeliv året rundt.

La Marina ligger ca 45 min fra Benidorm, ca 60 min fra Altea/Albir. Det tar bare 10-12 min til Elx (Elche) , en ganske så stor spansk by med alle fasiliteter, med Europas nest største palmepark, lang historie med gammel bebyggelse og andre flotte severdigheter. La Marina ligger bare 5 min i bil fra den flotteste stranden langs hele Costa Blanca, over ca 15 km lang som strekker seg fra Santa Pola til La Mata, her finner du kritt hvit strand, palmer og pinje skog, barer og restauranter, samt at den er så stor at du også kan finne deg usjenert plass i sola, hvis det er ønskelig.

Inne i selve urbanisasjonen La Marina, finner du 4 store kjøpesentre, med alle fasiliteter fra store supermarkeder til slakter, politi, legevakt, taxi sentral, apotek og over 70 barer/restauranter med spansk og internasjonal atmosfære. Det mobile markedet finner du her 3 ganger i uken, på torsdag, lørdag og søndag. Det er en velfungerende urbanisasjon, med bebyggelse fra 1970 tallet, og som bare blir større og mer moderne.

På sørvestsiden langs hele urbanisasjonen finner du en fredet naturpark, som vil være fri fra bebyggelse i all fremtid, med denne og fjellene i vest har du en fantastisk utsikt og solnedgang.Her finner du også et helt nytt sportssenter som man kan benytte seg av mot en liten betaling. Alt er veldig rent og ryddig i La Marina, med små park områder. Sykkelstier og felles areal er alltid mye brukt. La marina er et velfungerende samfunn på alle måter og et flott sted med tanke på å realisere syden drømmen.

Velkommen!

Husdyr er ikke tillat

Profil

  AKTIVITETER

Golf, Tennis

  UTSIKT

Sjøutsikt

  BUTIKK, RESTAURANT M.M.

Shopping, Restauranter, Kafé, Nattklubber, Gatemarked

 DISTANCES

Flyplass: 15 Km

Fasiliteter

  GENERELT

Trådløst Nett, Air condition, Vaskemaskin, Tørketrommel, TV, Satelitte/cable-tv, Garasje

  KJØKKEN

Kjøleskap, Kaffemaskin, Grill, Ovn, Oppvaskmaskin

  TERRASSE OG HAGE

Åpen Terrasse, Hagemøbler, Solsenger, Grill

  SVØMMEBASSENG OG TRENING

Privat Basseng

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

1 sett med sengetøy er Inkludert.Håndduker for bruk innendørs, badehåndduker må leietager ordne selv.

 Sluttvask

Obligatorisk 1000 kr

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdato#1681