Lys og koselig hytte i attraktivt ski/fiske område (boblebad/badstu)

6 75 m2 3 Nei

Beskrivelse

Ødelien hytter ligger i naturskjønne omgivelser i Leveld, ei vakker og levende bygd ved foten av Skarvheimen. Bygda har vært nominert til nasjonalt kulturlandskapsområde, og har gjennom historien tiltrekt seg mange kunstnere. Bygda har nå etablert Leveld kunstartun.

Hytta:
Koselig hytte på naturtomt på fjellgården Ødelien. Strøm og innlagt vann. 75 m2, 7 sengeplasser. Peis, badstu, boblebad, 3 soverom + avlukka hems, veranda. Fiskedam. Kano. Grillhytte.

Hytta har sengekapsitet på opp til 10 personer. For ekstra personer over 6 pers, kommer et tillegg på kr 100 pr pers pr natt.

Vinter:
Du kan velge blant flere skiturer i det store løypenettet på hele 400 km i Ål.
Bergsjøorådet med panoramautsikt over Hallingskarvet og Reineskarvet på samme tid, er eit eldorado for skientusiaster.

Ål skisenter (7 km) med 6 heisar og familieområde (inkl famileheis og gratis tautrekk for de minste og snowboardpark) er populært blant vinterturister. Det samme er Skarslia Ski og Akesenter (Norges lengste kjelketrekkbakke!).Bergsjøstølen er et kitemekka og her arrangeres kurs hver helg. Hundekjøring eller kanefart kan bestilles om ønskelig. Vatsfjorden og Rødungen er populære pilkevann. Veien er også kort til de store vintersportstedene, Geilo og Hemsedal, dersom det er ønskelig.

NB! Røyking ikke tillattSommer:
Skarvheimen er et meget attraktivt turområde for fotturister. Dagsturer til Lauvdalsbrea, Iungsdalshytta og Reineskarvet eller sykkelturer
på de mange og lite trafikerte fjellveiene er poplært blant besøknde.
Dette er ørretens rike. Hyttegjester har tilgang til egen fiskedam i elva Votna, med grillhytte og kano. Kun 1500m til Vatsfjorden (fiskekort) eller velg blant utallige fjellvann. Også mulig å avtale fiske i privat fjellvann.
Riding: Flere ridesenter som tilbyr ridetimer eller fjellturer.
Museum og attraksjonar: Panoramavei (Fanitullvegen) Kunstutstilling av Leveld kunstartur ,Nesch museet,Stavkirker (Torpo-, Hol- og Gol-),Gordarike (Vikingpark Gol),Tropicane (Badeland Gol),Bjørneparken (Flå)Langedrag (ulv m.m.),Spa (Geilo), Dagstur til Sognefjorden/Hardangerfjorden.


Røyking tillates ikke.
Hund er tillatt. Gi beskjed på forhånd.

Husdyr er ikke tillat

Profil

Fasiliteter

Kjøleskap/fryser | Oppvaskmaskin | Badstu | Tv | Boblebad

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Det er dyner/puter i hytta. Sengetøy/håndklær tar man med selv. Om man evt ønsker å leie avtaler man dette spesielt. Sengetøy kr 120 pr pers, Håndklær kr 20,- pr pers

 Sluttvask

Leietaker vasker etter seg selv om ikke annet er avtalt.Sjekkliste for dett fylles ut. Vaskeutsyr finnes i hytta. Vask kan ev bestilles (pris fra 650 - 850,-, avhengig av antall personer og lengde på opphold). Send forspørsel om dette på forhånd (passer ikke alltid).

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdato#1221