Luksus Villa på Lefkas, Hellas, Fantastisk Utsikt, Norsk Eier og Full Refusjon v/ stengte grenser.

13 389 m2 5 5 7 Nei

Beskrivelse

Velkommen til Villa Melina, en stor villa på øya Lefkas med fantastisk utsikt over feriebyen Nidri og Onassis familien's private øy Scorpios. 5-10min gange fra Villaen ligger en liten gresk landsby med lokale tavernaer hvor man spiser egenprodusert kjøtt og salat.

Den lokale flyplassen Preveza/Lefkas/Parga (forskjellig navn hos forskjellige turoperatører) har tradisjonelt hatt direktefly fra Oslo hele sommerferien med SAS, Norwegian, Apollo og Ving. Man kan også fly rutefly til Aten eller Thessaloniki og kjøre leiebil til Lefkas (store og gode motorveier mesteparten av veien).

Villa Melina har 5x soverom og 5x bad/toaletter som holder høy standard. Videre har man 2x velutstyrte kjøkken og separate aircondition enheter i alle soverom og andre oppholdsrom. Terrassen er utstyrt med et dobbelt infiniti svømmebasseng på 10x5meter (1.6m dybde). Villa Melina ligger usjenert til uten innsyn fra naboer. To familier som ønsker å leie sammen kan ha en etasje hver hvor man bor relativt privat og har egne kjøkken, mens bassengområdet er en felles arena.

Øya Lefkas har mye å by på inkludert, Porto Katsiki (en av de flotteste strendene i Hellas), surfeparadis i Vasiliki, flere feriebyer som Nidri, Nikiana, Sivota og Ayia Nikitas, Fossefall, Vingård, og Yachtutleie mm. Man kan også ta dagsturer til naboøyer som Kefalonia, Ithaki, Meganissi, Paxos og Zakintos eller leie egen liten båt for en tur i skjærgården (høyst anbefalt, koster kun 60-80 Euro for dagsleie)

I Villa Melina har man stort sett alt man trenger, men man bør ha en leiebil til å komme seg rundt på øya da lokal buss infrastruktur ikke er den beste.

Insjekking er klokken 15:00 og utsjekking er klokken 12:00 om ikke annet er nærmere avtalt. Priser inkluderer sengetøy, håndklær til bad og basseng samt utvask.

For 2021 tilbyr vi full refusjon om norske eller greske myndigheter stenger grensene som et resultat av Covid-19.

Villa Melina har Gresk Turist Lisens for utleie no: EOT 0831 K 10000 5600 301.

Husdyr er ikke tillat

Profil

  AKTIVITETER

Vindsurfing, Seiling

  UTSIKT

Sjøutsikt

  BUTIKK, RESTAURANT M.M.

Restauranter, Kafé

 DISTANCES

Flyplass: 47 Km, Matbutikk: 4 Km, Kafé / Bar: 1 Km, Strand: 7 Km, Restauranter: 1 Km

Fasiliteter

  GENERELT

Trådløst Nett, Air condition, Vaskemaskin, TV, DVD, Utendørs Parkering

  KJØKKEN

Kjøleskap, Mikrobølgeovn, Brødrister, Ovn, Oppvaskmaskin, Fryser, Ovn

  SPEDBARN OG BARN

Barnestol, Barneseng

  TERRASSE OG HAGE

Åpen Terrasse, Hagemøbler, Solsenger, Balkong, Hage

  SVØMMEBASSENG OG TRENING

Privat Basseng

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Inkludert i prisen

 Sluttvask

Inkludert

Se video

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdato#1406