Luksus, førstelinje leilighet med fantastisk utsikt, La Manga Beach Club! (1 sov + 1 bad)

4 55 m2 1 1 1 Nei

Beskrivelse

En av La Manges beste og mest luksuriøse leiligheter med ett soverom! Ny moderne leilighet, innredet som ett eksklusivt hotel, med ett soverom + ett bad. Alle rom, soverom, stue, kjøkken og terrasse ligger i front, med fantastisk utsikt over Mar Menor, solnedgangen og stranden.

Stuen har sovesofa slik at man kan bo inntil 4 personer i leiligheten. Her har du alt du trenger for ett flott opphold, som norsk TV, bredbånd, vaskemaskin, oppvaskmaskin og klima anlegg for hele leiligheten. Flott bad av høy standard, med "down lights og masasjedusj".

Leiligheten ligger helt i front i det nye anlegget, La Manga Beach Club, som ligger direkte på en av La Mangas fineste strender. Mellom leilighetsbygget og stranden ligger et flott bassengområde, med 2 bobebad, barnebasseng, trimbasseng og ett "over sized" rekreasjons basseng, med direkte utgang til stranden. Leiligheten ligger i 5. etasje etter norsk tellemåte, og leies ut med privat garasje plass i parkeringsanlegget.

La Manga Beach Club er et nytt prosjekt som ble ferdig årsskiftet 2009/2010 som ligger på en av La Mangas beste Mar Menor strender. Urbanisasjonen har en unik beliggenhet førstelinje på stranden med leiligheter av gjennomgående høy kvalitet, alle med terrasse, som har fantastisk utsikt over Mar Menor og solnedgangen over havet. Bo området / urbanisasjonen består av fire leilighetsbygg, hver på ni etasjer.

Området er meget barnevennlig, og stranden på utsiden av leilighetsbyggene er langgrunn, slik at dette er ett perfekt område for barnefamilier. Mellom leilighetene og stranden, ligger ett stort basseng og sol område, med direkte utgang til stranden. Fra La Manga Beach Club er det også kort vei over til strendene på Middelhavssiden.

Det ligger om lag 10 restauranter, to mindre supermarked, bakeri og seilskole med båtutleie i gangavstand fra anlegget. I dette området finner du også to flotte Beach Club'er. Collados Beach, kun 5 minutter fra La Manga Beach Club, med en fantastisk beliggenhet mot Middelhavet, stort basseng og solområde, restaurant og bassengbar. Den andre beachcluben er Magia Beach, som åpnet sommeren 2015. Magia Beach ligger idyllisk til ved Mar Menor, og har solsenger for utleie, “privat strand”, restaurant, strandbar og utsiktsbar. Vårt servicekontor og et større utvalg av restauranter, barer og butikker ligger vel 4.5 kilometer fra La Manga Beach Club.

Det er meget god bussforbindelse i området, og det går buss hvert 25. minutt på dagen samt nattbuss i sommer sesongen.Sluttvask er obligatorisk, og tilkommer med 75€, og inkluderer sengetøy og håndduker.

Husdyr er ikke tillat

Profil

  AKTIVITETER

Golf, Hesteridning, Tennis, Sykling, Fottur, Fiske, Jetski, Vannski, Vindsurfing, Seiling, Dykking

  UTSIKT

Sjøutsikt, Bassengutsikt

  BUTIKK, RESTAURANT M.M.

Shopping, Restauranter, Kafé, Nattklubber, Gatemarked, Spa, Museum & Kunst

 DISTANCES

Flyplass: 50 Km, Bysenter: 4 Km, Alpinbakke: 285 Km, Golfbane: 25 Km

Fasiliteter

  GENERELT

Trådløst Nett, Air condition, Vaskemaskin, TV, Satelitte/cable-tv, Heis, Garasje, Utendørs Parkering, Gateparkering

  TJENESTER OG ADKOMST

Resepsjon 24/7, Bil Ikke Nødvendig

  KJØKKEN

Kjøleskap, Mikrobølgeovn, Brødrister, Kaffemaskin, Ovn, Oppvaskmaskin, Fryser, Ovn

  SPEDBARN OG BARN

Barneseng På Forespørsel, Barnestol På Forespørsel

  TERRASSE OG HAGE

Åpen Terrasse, Overbygd Terrasse, Hagemøbler

  SVØMMEBASSENG OG TRENING

Jacuzzi, Delt Basseng

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Ett sett med sengetøy og 2 håndklær er inkludert i prisen for sluttvask. Leiligheten har vaskemaskin dersom man ønsker å vaske dette underveis i oppholdet. Ekstrasett med sengetøy og ekstra håndklær kan leies fra vårt servicekontor på La Manga. (Eventuelt strandhåndkle må enten taes med eller kjøpes på La Manga.)Det beregnes 2 sengeplasser pr. soverom. Ved bruk av sengeplasser utover dette, enten i sovesofa og/eller ekstrasenger tilkommer ett tillegg på 50 Euro pr. sengeplass pr. uke. Kontakt oss før bestilling for å avtale eventuelle ekstrasenger, post@lamangabooking.com.

 Sluttvask

Sluttvask er obligatorisk, og tilkommer med 75€.

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdato#133