HYTTE TIL LEIE PÅ ORRESTRANDEN, KLEPP KOMMUNE

7 75 m2 2 Nei

Beskrivelse

Hytten ligger 50 m fra Orrestranden i Klepp kommune, du går 50 m over strandkulene og du er da på Orrestranden. Liker du sol, sjø, storslagen utsikt og fine turmuligheter er denne hytten noe for deg. Dette er en naturperle på flotte dager og vel så fint på stormfulle høstdager der sjøen slår inn mot kulene.

Orrestranden som er en del av Jærstrendene er kåret til en av de fineste strendene i Norge. Her er kanskje Rogalands beste badeliv og med mulighet for Kiting og Surfing. Er du interessert i fugleliv har du havnet midt i smørøyet.

Hytten er pusset opp i 2014 og har direkte utgang til solrik terrasse. Her er 2 stk. soverom, et med 1 stk. dobbelseng og et med 2 stk. køysenger med plass til reiseseng som er i hytten. Kjøkken og stue er i et.

Husdyr er ikke tillat

Profil

Fasiliteter

Oppvaskmaskin, kjøleskap, komfyr, kaffetrakter, fryseboks, vaskemaskin, støvsuger, tv, dvd, hagemøbler, barneseng, innlagt strøm, innlagt vann.

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Du kan selv ta med sengetøy eller du kan leie med tillegg i pris. Sengeklær og håndklær kan leveres etter avtale 200,- / pers. (Håndklær, 2 stk. pr. person)

 Sluttvask

Du kan selv vaske ut eller du kan bestille utvask med tillegg i pris på kr 600,-

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdato#1187