En fantasttisk opplevelse : Nominert årets hytte 2014 Hytteliv

4 30 m2 1 1 3 Nei

Beskrivelse

Kjære Gjest !!

Et opphold i Hobbithytta glemmer du aldri. Her finner du roen! Turterreng, skiløyper og skisenter utenfor døra. Nyt noen dager i en liten luksushytte sammen med kjæreste, venn eller familie !

Nominert til ÅRETS HYTTE 2014 av bladet Hytteliv.

Hobbithytta er bygget som en blanding mellom jordgamme og vikingehus.

DENNE MÅ BARE OPPLEVES!!!

Hobbithytta gir deg en opplevelse du kanskje aldri kommer til å glemme. Hit kan du ta med kjæresten på romantisk tur, gode venner eller familie. 4-5 sengeplasser i hytta.

Spesiell luksushytte med varmekabler i gulvet, kjøkken og bad med flislagt dusj og vannklosett. Hytta gir, med sine unike detaljer, en romantisk rolig og inntim stemning.

Her kan du kjøre bilen til døra! Fra hytta har du lett tilgang til flott turterreng, med skisenter , toppturer sykkelturer ,jakt og fiske utenfor døra.

Her har du også et helt tun i skogen for deg selv!! Med egen leirplass benker og utebord.

Utover våren og sommeren er dette en fantastisk base for å oppleve norske vestlandsfjorder ,gå og sykle i fjellet eller nyte utsikten over vakre Skarvheimen og Hallingskarvet Nasjonalpark.

Det tar times tid å kjøre gjennom vakre Fjellområder ned til Flom og Aurland hvor Kineserene strømmer til for å Reiser med den spektakulære togreisen flomsbanen og Cruiseskipene ligger tett

Velkommen til en unik opplevelse!!!

Hilsen Sverre

Ut på tur? Her kommer et 3 dagers turforslag til ditt opphold:

Dag 1: Gå en morgentur opp til utrolige Halletjønn 45 minutter (Norges høyestliggende sandstrand med Hallingskarvet i bakgrunnen) se bildet. Etter frokost kan dere låne en kano og padle på idylliske Sudndalsfjorden 300 meter fra hytta. Husk å nyte fridagen. Fiske eller jakte hvis det passer bedre, eller dra på stølskafe.

Dag 2: I dag opplever dere Sognefjorden Ta fjordcruise (2-3 timer) eller togturen Flåmsbanen (1,5 time), en unik opplevelse og ingeniørkunst.
På vei over fjellet til sommeren i vakre Aurland låner dere gratis med et par truger og går en tur på snøfonnene, bare for kontrasten mellom sommer og snø innen en time.

Dag 3: Hvis jakt og fiske ikke frister kan dere kjøre bilen 5 km og gå på Einsetnuten. En liten høyde midt i Skarvheimen med fantastisk utsikt 360 grader. Dette er en hotspot av de skjeldne. Oseberget, Brynuten og Hivjufossen er også nydelige favoritter med samme formål. Alle med ca 0-60 minutters gange. Og ypperlige muligheter for rundturer og forlengelser.

Har du med sykkel, eller ville du oppleve Lordehytta og Sherpatrappene opp på Hallingskarvet, tar du kontakt så gjør vi hva som helst for å gi deg den mest optimale opplevelsen under oppholdet.

Husdyr er ikke tillat

Profil

Fasiliteter

Vannklosett | Innlagt vann | Innlagt strøm | Varmekabler i gulvet | Kjøleskap | Kaffetrakter | Støvsuger | Brannvarsler og brannslokkingsapparat | Peis/ildsted | Vedskjul med inkludert ved | Balkong/terrasse | Hagemøbler | Stearinlys | Garasje/parkeringsplass

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Sengetøy taes med eller leies inkludert håndklær for kr. 100 pr. person.

 Sluttvask

Hytta vaskes, ryddes og forlates i den stand den var når du kom.Vaskeutstyr og støvsuger finnes i hytta.

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdatoKjæledyr Ekstrakostnad Per Opphold
#1104