Flott hytte på Gaustablikk - Stå på ski fra hyttedøra på vinteren eller gå ut i flotte turløyper sommer og høst

9 145 m2 2 3 4 Nei

Beskrivelse

Romslig og fin hytte på toppen av Gaustablikk. Den ligger 1050 m.o.h. og har panoramavinduer med fantastisk utsikt mot Gaustatoppen fra det store stuevinduet. Stor verandaplatting utenfor med bord, og benker. Du kjører inn og ut i slalåmbakken på ski og langrennsløypa starter 50 m fra døra. Her kan du også starte randone-turen til toppen av Gaustatoppen uten å være avhengig av bil. Det er fine turmuligheter rett utenfor hytta. Flott høyfjellsterreng med tilgang på blåbær og multer når det er sesong for det.

Hytta er over 2 etasjer, ca 145 m2 i gulvflate. Den er godt utstyrt med peis, TV i stuer oppe og nede, 2 bad, vaskemaskin, tørketrommel, kombiskap, oppvaskmaskin, kjøkkenmaskin, moccamaster samt godt med annet kjøkkenutstyr. Den har 2 bad med dusj og toalett og sengeplasser til 9 personer fordelt på 4 soverom, evt bruke sovesofa i TV-stue oppe. Stor plass foran hytta til parkering.

1 etg:
- stor hall med god plass til utetøy
- bad med dusj og vaskemaskin/tørketrommel,
- 3 soverom; et rom med køyeseng, et rom med familiekøye hvorav undersengen er 150 cm, et rom med dobbeltseng
- åpen kjøkkenløsning med kjøkkenøy
- spisestue
- sofakrok med stor TV og flott peis

2. etg:
- bad med dusj
- TV-stue
- lekekrok med mye lego
- soverom med 140 cm seng

Det er ca 2,5 km gåtur til Gaustablikk høyfjellshotell. På hotellet er det svømmebasseng og muligheter for å leie badstu som ligger på påler i Kvitåvatn, nytt høsten 2018. Her kan du på sommeren også leie pedalbåt eller bade i Kvitåvatn. Ved hotellet ligger også butikken 'Pose & Sekk' med gunstige åpningstider, her kan du handle nødvendige dagligvarer hvis du trenger. Her ligger også varmestue, Sport1, skøytebane og skiutleie. Gausta tilbyr gratis heiskort og skileie for barn tom 7 år.

Det er ca 15 minutters kjøretur ned til sjarmerende Rjukan sentrum hvor det er hyggelige butikker og vinmonopol. Du kan også gå på skøyter med lys fra Solspeilet på Sam Eydes plass, eller ta tauvognen "tyttebær/blåbær" opp til flott Klatrepark på Gvepsetoppen. Om vinteren kan du ta med eget akebrett og ake ned. Se visitrjukan.no for mange gode tips til hva du kan gjøre i Rjukan.

Velkommen til fjells, mye natur men også litt urbant - hvis du ønsker.

Fastsatte utleieperioder for jule- og nyttårshelgen:
20.12-27.12 - minimum 6 netter
27.12-02.01 - minimum 6 netter

Det er ledig i påsken fra fredag 3 april til onsdag 8 april - må leie hele perioden.

Husdyr er ikke tillat

Profil

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Ikke inkludert, må ta med dette selv. Dyner og puter er tilgjengelig.

 Sluttvask

Kr 1.250 tillegges leien for utvask. Hytten må være ryddet og støvsuget før avreise.

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdato#0