Gårdshuset - Romslig hytte med god standard

9 140 m2 3 Nei

Beskrivelse

Haugen Fjellgard ligger 450 m.o.h. med fin utsikt ut over noe av bygda. Hytta ligger 1 times kjøring fra Voss og 2 timer til Bergen.FiskeNedenfor Haugen Fjellgard renn den flotte elva Ekso. Det er ei populær fiskeelv. Se eksovillfisk.no Ellers er det mange fine elver å fiske i Eksingedalen.Turer i fjellheimenDet er mange stier til støler som er merket. Noen bratte og noen mnidre bratte. Dette er fine turmål.Bilturer i fjellheimenDet er mulig for nesten alle å komme opp i fjellene rundt Haugen Fjellgard.Gruslagte veier bygget av det lokale energiselskapet BKK gjør det mulig å kjøre i fjellene.SkiturerTerrenget er varierende og gi like gode utfordringer for eksperter som for nybegynnere.HyttaGardshuset har god standard. 3 soverom i 1 etg og stue og kjøkken i 2 etg. I annen etg. er det en liten terasse som er overbygget. Egnet for 6-9 personer. Takhøyden på stua er høy.Størrelse og sengeplasser:Ca.140 kvm boflate fordelt på to plan. 9 sengeplasser for voksne fordelt på 3 soverom.1 etg.Første soverommet har dobbeltseng. Det andre soverommet har køyeseng med enkel køye oppe og nede. Det tredje soverommet har familekøye og enkel køye oppe og nede. Det er bad med vask, varmekabler, dusj og do. Det er eget vaskerom med vaskemaskin og vask og tørkestativer. Det er gang med varmekabler.2 etg. Det er en fin trapp opp til annen etasje. Ei stor fin stue med langbord med sitteplasser til 12 personer. Stue og kjøkken i ett. Sofagruppe. Kjøkkenkrok med alt nødvendig utstyr.Kjøkken: kjøleskap med liten frysedel, mikrobølgeovn, 4 platers komfyr med stekeovn, kaffetrakter, oppvaskmaskin og dekketøy til min. 9 personer. Alt nødvendig utstyr for tilberedning og servering.

Husdyr er ikke tillat

Profil

Fasiliteter

Oppvaskmaskin, Kjøleskap, Kaffetrakter, Fryser, Støvsuger, Vedovn, WIFI, TV, Husdyr tillatt, Parkeringsplass, Hagemøbler | |

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Kan ta med selv. De som ønsker å leie sengetøy/håndklær blir det ett tillegg på kr. 200. pr. person.

 Sluttvask

Evt. leie av utvask kr. 900,-. Ikke obligatorisk, får veiledning dersom ønsker å ta utvask selv. Gjestene må rydde og grundig rengjøre før avreise.

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdato#1467