Feriebolig Hybenbo - Øster Hurup 52

6 84 m2 3 Nei

Beskrivelse

Treferiehus på 84 m2 på 1 plan med 3 soverom for i alt 6 personer, fordelt med 2 rom med dobbeltseng samt et rom med 2 køyesenger. Dessuten er det en koselig alkove i forbindelse med det store kjøkkenet/allrommet. Feriehuset har to fantastiske, usjenerte terrasser, noe som gir mulighet for opphold i solen hele dagen.

Det finnes også en utendørs dusj med varmt og kaldt vann samt et kjøkkenbord med vask. Innretning: Kjøkken-allrom/opholdsstue med koselig alkove. 2 soverom m. dobbeltseng til 2 personer. 1 soverom m. køyesenger til 2 personer. 2 bad med dusj samt vaskemaskin med tørketrommel.
Koselig alkove i stuen og barneseng for baby (maks. 3 år).
Huset kan leies ut til maks. 6 personer, med mindre annet er avtalt.
Man kan godt ta med en hund.

Husdyr er ikke tillat

Profil

Fasiliteter

WI-FI. Gratis trådløs tilgang til Internett | - Komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser, komfyr, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter , strykejern, støvsuger | - TV - satellitt, video, DVD, radio. CD-spiller, | - Vaskemaskin med tørketrommel | - Solarium | - Barneseng, barnestol, sandkasse | - Grill - 2 store terrasser med hagemøbler og solsenger.

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Sengetøy, håndklær, oppvaskhåndklær, oppvaskkluter, etc. kan tas med selv.
Kan også leies av eieren. Pris 100 DKK pr. person. Består av et sett med sengetøy, et stort og et lite håndkle, et kjøkkenhåndkle og oppvaskklut.
Leiesummen gjøres opp ved overlevering av nøkler til eieren av Duevej 10, Øster Hurup.

 Sluttvask

Leietaker er ansvarlig for å rydde opp, og for rengjøring av huset ved avreise, slik at det er klart for innflytting av nye leietakere.
Forhåndsbestilt sluttrengjøring fra husverten for 600 DKK.
Beløpet betales til utleier senest ved avreise.

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdato#1225