FANTASTISK FERIESTED PÅ KARIBISK STRAND MED SVØMMEBASSENG I TOBAGO

5 85 m2 2 Nei

Beskrivelse

Leiligheten har høy standard med bl.a. wifi, aircond. i alle rom. Leilgheten har 2 soverom med sengeplass til 5 personer. Soverommene har felles inngang, men er adskilt med dør. Adkomst til det minste soverommet går via det store soverommet med egen dør.

Er en del av et leilighetskompleks på fire leiligheter. Leilighetene har et felles svømmebasseng. Ved forespørsel om bruk av flere leiligheter, kontakt Prodess.


Det er smarttv og et meget velutstyrt kjøkken. Leilighetene har egen svømmebasseng. I havet vil en kunne se fargerike kolibrier som svirrer rundt på jakt etter blomsternektar.

Stedet ligger inngjerdet og er omgitt av en tropisk have med et utall tropiske blomster og planter. Det er direkte utgang fra haven og ned på stranden via en liten trapp - The Great Courland Beach. I perioden mars til juli kommer de gigantiske leatherback skilpaddene opp på denne stranden for å legge egg. De kan veie opp til 600 kg.

Hushjelpen kommer 2 ggr/uke for rengjøring, samt skifte av sengetøy og håndklær - hun kan også tilberede måltider mot en beskjeden betaling.
Alle våre gjester blir møtt og hentet på flyplassen, og vi sørger for at det finnes mat og drikke i kjøleskapet beregnet på første døgns
forbruk - en gratisservice til våre gjester.

Fra den overbygde verandaen kan en nyte havutsikten og de fantastiske solnedgangene i Karibien.

REISE: British Airways har avganger til Tobago fra London Gatwick. Virgin Atlantic har flyvninger til Tobago fra London Gatwick. Selskapet Condor har flyvninger til Tobago fra Gardemoen via Frankfurt hver mandag. Flytid fra England 8,5 timer. Norwegian har flere avganger daglig til London Gatwick fra Gardemoen, Sola, Værnes og Flesland og Torp.

Husdyr er ikke tillat

Profil

Fasiliteter

Aircondition, Internettilgang, Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass | | Kjøleskap, Kaffetrakter, Mikrobølgeovn, Fryser, Vaskemaskin, Tørketrommel, Støvsuger, Innlagt strøm, Innlagt vann, TV, Utendørs svømmebasseng, Hagemøbler, Solsenger, Barnestol, Barneseng, Grill

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Inkludert

 Sluttvask

Inkludert

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdato#1462