Dubai drømmereisen - Leiligheten med beliggenhet og terrasse med verdens beste utsikt

4 95 m2 2 2 Nei

Beskrivelse

Leiligheten har en nydelig lokasjon, sentralt plassert i hjertet av Dubais strand distrikt, i Dubai Marina området. Om du reiser med venner, familie eller som et par på en romantisk ferie, gir denne leiligheten tilgang til en mengde attraksjoner og aktiviteter slik at ferien blir akkurat som dere ønsker.

Leiligheten har nærhet til strender, strand klubber, romantiske utflukter, shopping, natt liv, restauranter og aktiviteter for hele familien. Dere vil kunne fylle dagene med alt dere måtte ønske, for å skape en ferieopplevelse for livet.

Vi har som målsetting at du som velger å bo hos oss skal få et trygt, behagelig og spennende opphold i Dubai. Vi har mange års erfaring fra å bo, jobbe og ha ferie i Dubai, og ønsker å bidra til at ferien deres blir så vellykket som mulig.

Ved å bo hos oss, får du en høy standard leilighet med en av Dubais beste utsikter og terrasser – med en veldig sentral plassering i Dubai Marina, like ved den lange Jumeirah stranden.
Innen gå-avstand finner dere flere hundre restauranter, flere strender og hyggelige gågater med butikker og kafeer. Leiligheten omringes av flere av verdens kjente 5-stjernes hoteller, som har noen av områdets vakreste og mest stemningsfulle restauranter og barer. I forbindelse med disse finnes private strand-klubber, som kan benyttes mot en inngangsbillett. I tillegg ligger fallskjermklubben Dive Dubai like ved, hvor dere kan bestille deres først fallskjermhopp om dere er i ekstremsport humør.

Leiligheten
3 roms Leilighet med 2 sov, 2 bad, 32KVM terasse. Leiligheten ligger i 42 etasje i Ocean Heights tower. Leiligheten har tilgang til et stort og flott bassengområde, hvor du også vil finne et velutstyrt treningssenter i 4 etasje. Bygget har 24 timers sikkerhetsbemanning, og personale i resepsjonen.

Strender
Leiligheten er omringet med både offentlige og private strender og strandklubber. De offentlige strendene tilbyr en mengde tjenester som solseng utleie, restauranter, diverse vann aktviteter. Alt som skal til for å gjøre dagen i solen til en nytelse.

De private strandklubben tilbyr i tillegg avkjølte basseng mot en inngangsbillett.

Shopping
De verdens berømte shopping sentrene Dubai Mall og The Emirates Mall er kun en kort taxi tur unna leiligheten. Her får du tilgang til de ledende merkene innenfor tekstil, sportsartikler, kosmetikk, teknologi og design møbler. Kjøpesentrene i Dubai tilbyr også en mengde aktiviteter som Akvarium, innendørs slalåmbakke og skøytebaner m.m. I tillegg til disse kjente kjøpesentrene anbefales det et besøk til vakre shopping gaten The Walk og det vakre markedet Souk Madinat som begge har en mengde med butikker og restauranter satt i nydelige omgivelser.

Restauranter
Leiligheten er lokalisert sentralt i forhold til en mengde restauranter og unike opplevelser. Her kan du få alt fra det tradisjonelle arabiske måltidet til alt verden har å tilby på det kulinariske kartet. Fra den mer «low key» restauranten til Michelin restaurantene. Dubai kan by på de mest fasinerende restaurant opplevelsene, som overgår alt man har opplevd tidligere. Middag midt i et Akvarium hos Burj Al Arab (Seilet), eller middag i en av topp etasjene i verdens høyeste tårn Burj Kalifa. De fem stjernes hotellene i området rundt leiligheten, har restauranter som er satt i nydelige omgivelser som setter den helt spesielle stemningen på din kveld ute. Atmosfære som vil ta pusten fra deg – Steder som byr på «tusen og en natt», «Venezia kanaler og gondoler», «åpen stjerne himmel» på stranden for to, setter stemningen for deres romantiske kveld.

Kultur
Dubai har utviklet seg til å bli en av de store kultur destinasjonene, og er helt i front på musikk scenen

Dette tiltrekker verdens største artister til deres konsert arenaer. Det er alltid mulig å finne en spennende konsert, teater stykke eller opera for å underholde deg. Konsert arenaer er spredd over hele Dubai, alt fra strendene helt inn i det nye operahuset. For å holde deg oppdatert på hva som skjer, følge med på www.timeoutdubai.com

Husdyr er ikke tillat

Profil

 DISTANCES

Flyplass: 20 Km, Bysenter: 15 Km, Matbutikk: 0.05 Km, Kafé / Bar: 0.1 Km, Alpinbakke: 2 Km, Golfbane: 5 Km, Strand: 0.2 Km

Fasiliteter

Hovedfasiliteter: | Bygget gir leiligheten tilgang til basseng, jacuzzi, treningssenter, garderober m/dusj, badstu | Døgnvakt sikkerhet | Døgnvakt resepsjon | Leilighets fasiliteter: | Wifi | TV | Kaffemaskin og te-koker | Vaskemaskin / tørketrommel | Oppvaksmaskin | Fullt utstyrt kjøkken | Føner | Boblebad |

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Sengetøy, håndkler, badehåndkler og baderomsartikler er inkludert

 Sluttvask

Utvask foretas av vår Property Management selskap.

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdato#1625