Bungalow i Bang Sarey nær strand og Pattaya

6 153 m2 3

Beskrivelse

Bungalowen er nær stranden, med familievennlige aktiviteter og er et perfekt sted for golfelskere - det finnes over 20 internasjonale toppnivåer med golfbaner mindre enn en time fra bungalowen. Dette er et nydelig sted med koselig omgivelser, fint kjøkken, myke senger og vakre hager. Stedet passer bra for par, eventyrere, forretningsreisende, familier (med barn), og store grupper. Denne sjarmerende villaen tilbyr komforten til en moderne livsstil. Den har et fullt utstyrt europeisk kjøkken, spisestue, TV og muligheter for DVD. Alle rom har aircondition, noe som gjør at du kan regulere klimaet etter eget behov. Man kan også nyte den store terrassen med komfortable utemøbler - med vakker utsikt over tropiske hager og den overdådige naturen og fjellet. Du vil ha full tilgang til hele huset! Jeg er vanligvis rundt området og bor i nærheten, slik at du alltid kan komme i kontakt med meg personlig hvis det er noen spørsmål eller problemer under oppholdet. Huset ligger i Bang Sarey Nordic Resort, som er en meget veldreven, vakker landsby og feriested med gode tjenester og hyggelige ansatte. De tilbyr restaurant på stedet, spa og massasje, minimarked med bakeri, stuepike, strandbuss, sykkel og motorsykkel utleie - og generelt er bare veldig nyttig med noen forespørsler innbyggere og gjester måtte ha. Å komme seg rundt er enkelt, selv om leiligheten ikke ligger i sentrum av byen. Sykler og motorsykler kan leies på stedet, og det er en kort spasertur opp til hovedveien (Sukhumvit) som har alle former for offentlig transport. Anlegget har også en daglig Beach Shuttle service til flere av områdets beste strender.

Profil

  AKTIVITETER

Golf, Tennis, Sykling, Fiske, Vindsurfing, Seiling, Dykking

  UTSIKT

Mountain view, Hageutsikt, Inne I Resorten

  BUTIKK, RESTAURANT M.M.

Shopping, Restauranter, Kafé, Badeland, Fornøyelsespark, ZOO, Gatemarked, Spa, Museum & Kunst

Fasiliteter

  GENERELT

Trådløst Nett, Air condition, Vaskemaskin, Safe, TV, DVD, Satelitte/cable-tv, Utendørs Parkering

  KJØKKEN

Kjøleskap, Mikrobølgeovn, Brødrister, Kaffemaskin, Ovn, Oppvaskmaskin, Fryser, Ovn

  SPEDBARN OG BARN

Barneseng På Forespørsel, Barnestol På Forespørsel

  TERRASSE OG HAGE

Åpen Terrasse, Overbygd Terrasse, Hagemøbler, Balkong, Hage

  SVØMMEBASSENG OG TRENING

Jacuzzi, Delt Basseng, Innendørs Gym

Sengetøy, håndklær & sluttvask

 Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Sengetøy og håndklær er klargjort for 2 personer per soverom og inkludert i leien. Evenutelt skifte av sengetøy og håndklær kan avtales med resepsjonen på Resorten og betales også der.

 Sluttvask

Resortens management sørger for utvasken, som er obligatorisk og koster 2 000 THB (ca 500 kr). Dette betales til Resepsjonen på resorten ved utsjekk.Forbruk av strøm og vann belastes også separat etter måleravlesninger. Strøm koster 6,8 THB per kWh og vann koster 30 THB per 1000 liter (m3).

Se video

Kalender

   Tilgjengelig      Bestilt   15  Tillatt ankomstdatoUtvask Påkrevd Ekstrakostnad Per Opphold490 NOK
Trådløst Nett Included in price
Barnestol Ekstrakostnad Per Dag15 NOK
Barneseng Ekstrakostnad Per Dag25 NOK
#1551