Om Prodess

Velkommen til tusenvis av firmahytter!

Siden 2012 har Prodess AS utviklet en plattform som gir norske bedrifter og deres ansatte tilgang til tusenvis av firmahytter og -leiligheter i Norge og utlandet. Denne innovative måten å jobbe med velferdsgoder på er helt ny, og store bedrifter slik som Aker BP og Statkraft har allerede tatt vårt system i bruk. Systemet er lukket, og man må være ansatt i en medlemsbedrift for å bruke det. 

 

Slik fungerer det:

  • Prodess tilbyr bedrifter tilgang til tusenvis av eiendommer i Norge og rundt i verden. Stort utvalg sikrer godt utvalg for alle ansatte. Vår hyttepool har alt fra enkle hytter til flotte leiligheter og hus. Firmahytter er et skattefritt velferdsgode, en fordel for dine ansatte.
  • Vårt konsept er medlemsbasert. Det betyr at små og store bedrifter er medlemmer hos oss. Som medlemsbedrift gir man sine ansatte et velferdsgode: tilgang til firmahytter- og leiligheter i Norge og utlandet. 
  • Bedriftene trenger verken eie eller leie egne firmahytter. Bedriften betaler en årlig sum for medlemskap, i tillegg til å dekke en valgfri andel av leiekostnaden for sine ansatte. Forskjellen fra å eie eller leie på åremål er at bedriften kun betaler for de dagene som faktisk blir brukt, altså ingen "kalde senger".
  • De ansatte får en personlig log-in til sin profil, hvor de enkelt kan booke sine hytter.

 

Fordeler med å bruke Prodess:

  • Null administrasjonsarbeid for din bedrift: Prodess tar seg av alt innen administrasjon, spørsmål og koordinering. Alle henvendelser og spørsmål fra deres ansatte går direkte til vår kundeserviceavdeling. Dette kan spare din bedrift for store kostnader.
  • Ingen faste kostnader og kapitalbinding: I stedet for å leie/eie en hytte som risikerer å stå tom halve året, betaler din bedrift kun for de dagene deres ansatte ønsker å booke hytter. Bedriften velger selv hvor mye dere vil dekke per ansatt i året, og betaler kun for dagene de ansatte faktisk benytter seg av hyttene.
  • Ingen ventetid: De ansatte slipper å vente i kø, slik de må gjøre for å få plass i en tradisjonell firmahytte: Hos Prodess får umiddelbart booke den hytten eller leiligheten de ønsker seg, når som helst på året. 
  • Allerede egne hytter? Ikke noe problem: De fleste som er medlem hos oss, har hatt eller har firmahytter. Dere kan kostnadsfritt bruke Prodess til å legge inn deres hytter, for å ha et hyttetrekk system, i tillegg til at dere som medlem får mulighet til å booke alle de andre eiendommene i vårt system.

  

Ønsker dere en presentasjon av Prodess? Kontakt oss på post@prodess.no.

Ønsker du å leie ut din hytte eller leilighet via Prodess? Kontakt oss på post@prodess.no